Family Playground – Interior Renovation by HAO Design

Spread the love

Taiwanese office HAO design has completed the interior renovation of an apartment in Kaohsiung city, conceived as a family playground. The brief was to create an open living space for a young couple, allowing them to spend more time with their children. Consequently, the design team placed an emphasis on designated recreational areas integrated within the overall design.


Upon entering the dwelling, the visitor is greeted with a 60 square meter ‘leisure and recreation area’ organized around a centrally positioned table. The focal point of the design is a slide, which can be readily disassembled and put away, increasing the amount of floor space available. This feature is complemented with a swing, forming an intimate play area for the home’s young inhabitants.

The kitchen is seen as a transitional area between the house’s public and private spaces. A lattice of carefully designed storage areas surrounds an island unit, containing various cooking equipment. A blackboard wall serves as a message board for the entire family and provides the children with a surface to sketch on.   Photography is by Hey Cheese

img.jpg
Previous post
Dynamic Loft Warehouse Style Apartment
img.jpg
Next post
Bridge Park

No Comment

Leave a reply

Back
SHARE

Family Playground – Interior Renovation by HAO Design