Tali Space Office Design

Spread the love

Tali Space design and renovate the interior and outdoor area of a 72 sq.m. office. This beautiful space was a ground floor apartment, located in 30-year-old public community building.

Tali Space create the peaceful, and cozy space, separated it visual from the building, added a brick wall, secluded space from the street, colored it in white and added greenery in the lovely front yard. We mix the rugged and subtle elements to define the interior space. By utilizing hardened abrasive flooring and wood veneer wall, space is divided into three different space including conference, office, and service. The round shape circulation concept makes the office more convenient.

img.jpg
Previous post
Green House with Rooftop Terrace Garden
img.jpg
Next post
Park House

No Comment

Leave a reply

Back
SHARE

Tali Space Office Design